Mazda CX-5 Core

Mazda CX-5 Core

Nya Mazda cx-5 Core
Pris
244900:-

Kör tillsammans, njut tillsammans

Upplev nya nivåer av körglädje med nya Mazda CX-5. Vår senaste kompakta SUV är helt omgjord från insidan och ut och är lika bekväm och tacksam att sitta i för passagerarna som den är att köra. Nya Mazda CX-5 är utformad och tillverkad som en hyllning till körningen, och den ger alla ombord en kraftfull känsla av Jinba Ittai, det där starka bandet och känslan av att man är ett med bilen.

Med KODO Design evolution blir den vackra exteriören djärv och målinriktad som förstärks ytterligare i den livfulla nya färgen Soul Red Crystal , medan den rymliga kupén är tyst, noggrant utformad och mycket bekväm för dig och alla dina passagerare. Perfekt för långa resor med familj och vänner. Med avancerad i-ACTIVSENSE säkerhetsteknik kan alla slappna av och njuta av resan. Det ska vara ett nöje att köra bil. 

  • Ny förstklassig 3-skikts lack Soul Red Crystal med oöverträffat djup och lyster
  • Ny head-up-display med projicering på vindrutan
  • Helt ny interiör med fina materialval
  • Förbättrade köregenskaper med G-Vectoring Control
  • i-ACTIV fyrhjulsdrift (AWD)
Privatleasing
3950

Anmäl intresse

Erbjudandet gäller endast utvalda lagerbilar. Kan ej kombineras med andra rabatter och avtal. Reservation för ev. ändringar, avvikelser och feltryck. Bilen på bilden kan ha en annan utrustning. Kostnad för metallic kan tillkomma. *Eventuell kampanjränta är rörlig och knuten till Stibor90dgr.