Aiways U6

Aiways U6

Kraftfull, atletisk, elektrisk.

Fullt elektriskt. Fullständigt förträfflig. Alltid över förväntan och räds inte att sticka ut från mängden. Den nya elektriska Aiways U6 är en ambitiös och atletisk SUV-Coupé – som utmanar elektromobiliteten med en djärv design och framtidsorienterad teknik.

Pris

  • Pris från 549 990 kr

Prestanda

218 hk

Snabbladdning

20–80% — 35 MIN*

*Från 20 % till 80 % vid snabbladdning (DC)

Räckvidd

405 km*​

*Aiways U6: Elektrisk energiförbrukning 160 Wh/km. Räckvidd per uppladdning: 405 km (WLTP) – kan påverkas av körstil och väderförhållanden. Uppladdningstid för hemmaladdare: Ca. 7,5 tim. vid 11 kW. Uppladdningstid för snabbladdare 20%-80%: Min. 35 min. vid upp till max 90kW under delar av uppladdningen – laddhastigheten beror på flera faktorer, bl.a. laddbox, strömförsörjning, batteritemperatur och väderförhållanden.

Kaxig som en SUV.
Sportig som en Coupé.

Aiways U6 har ett djärv utseende med sitt sportiga SUV-Coupé-uttryck och aerodynamiska fullkomlighet. Från den hajinspirerade fronten till de markanta linjerna på mitten av bilen och det lyxiga glastaket som elegant glider in i coupé:ens bakdel och bildar en komplett enhet – Aiways U6 är inte en i mängden.

Kampanjer Aiways

Design i särklass

Det visuella uttrycket förstärks av den tvåfärgade karossen där den svarta taklinjen tydligt framhäver hajfensdesignen och ger bilen en särpräglad karaktär som är lätt att känna igen.

Anpassad för alla dina sinnen

Sportig men enkel. Sofistikerad men elegant. Detta kännetecknar kupén som innehåller klassens största panoramaglastak, en 14,6″ pekskärm med trådlös mobilladdning, ambient belysning och en sci-fi-inspirerad växelspak.

Hög komfort

Aiways U6 är utrustad med högkvalitativa förstärkta lättviktsframsäten med effektivt stöd för hela kroppen och elektriskt justerbart svankstöd. När det gäller stolsdesignen har Aiways designers sökt inspiration från andra industrier – i det här fallet från rymdfärjorna. Med mycket förvaringsutrymme i kabinen finns det gott om plats för nycklar, telefon och andra småsaker.

Beställ nu

Kontakta oss direkt för beställning, frågor eller boka en provkörning.

Bilar i lager Aiways

om aiways

Om Aiways

Aiways grundades 2017 av de två entreprenörerna Samuel Fu och Gary Gu – båda med rötter i bilindustrin. Bakom bolaget står ett antal privata investerare, men även staden Shangrao i Jiangxi-provinsen, där fabriken ligger. Teamet på utvecklingsavdelningen och i produktionen omfattar folk från både den japanska och europeiska bilindustrin.

Det europeiska huvudkontoret ligger i München och Aiways har just etablerat ett centralt reservdelslager i Amsterdam nära Schiphol flygplats för att kunna serva den europeiska marknaden med korta leveranstider.

Vill du veta mer om Aiways?