SEAT Ateca Xcellence

SEAT Ateca Xcellence

SEAT Ateca Xcellence (bilen på bilden kan vara extrautrustad)
Pris
256900:-

SEAT ATECA XCELLENCE

Ett självsäkert utseende
SEAT Ateca utmanar vardagen med en distinkt och dynamisk stil. I kupén har varje detalj skapats för att göra rutinerna roligare och smidigare – med allt från den ergonomiskt utvecklade instrumentpanelen till det väl tilltagna utrymmet. Ateca är en SUV för en roligare vardag.

SEAT 4DRIVE
Med 4DRIVE i SEAT Ateca kan du njuta av mer dragkraft tack vare ett av världens mest avancerade fyrhjulsdrivsystem. Upphängningen är mer komplex och reaktiv tack vare stabiliseringsstången, vilket ger bättre kurvtagning och hantering under alla väderförhållanden och på olika underlag.

Streetsmart
Gör vardagen enklare med avancerad teknik utvecklad för att leverera den bästa och smidigaste urbana upplevelsen. Anslut mobiltelefonen med Full Link-teknik och kom åt dina appar på vägen – samtidigt som du laddar mobiltelefonen trådlöst.

OCH MYCKET MERA...

 

Privatleasing
3795

Anmäl intresse

Erbjudandet gäller endast utvalda lagerbilar. Kan ej kombineras med andra rabatter och avtal. Reservation för ev. ändringar, avvikelser och feltryck. Bilen på bilden kan ha en annan utrustning. Kostnad för metallic kan tillkomma. *Eventuell kampanjränta är rörlig och knuten till Stibor90dgr.