Jobba hos oss

Jobba hos oss

Vi söker en erfaren servicetekniker / mekaniker till Bromma 

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som bilmekaniker utför du alla typer av service-och reparationsarbeten samt felsökning. Du arbetar med de senaste datoriserade programmen för Mazda, SEAT och Skoda. I arbetet samverkar du med verkstadschef och bildelsavdelningen för att skapa goda resultat och uppfylla fastställda mål.

Kvalifikationer
För att arbeta som bilmekaniker vill vi att du har fordonsteknisk utbildning motsvarande lägst gymnasienivå. Vi ser att du har några års erfarenhet av att arbeta både med Mazda, Seat och Skoda personbilar. Du bör ha goda kunskaper inom yrket för att kunna erbjuda våra kunder den bästa reparationslösningen. Du bör behärska svenska och engelska mycket väl både i tal och skrift, för att bland annat kunna läsa manualer, hjälpa kunder med felsökning m.m. Ytterligare en förutsättning för arbetet är att du har god datavana, vilket vi värdesätter högt B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper
Som person är du positiv och trivs med att ha kundens behov som en självklar utgångspunkt i ditt arbete. Du har känsla för service och kvalitet och siktet inställt på långsiktiga och goda relationer till både interna och externa kunder. Vi tror att du är energisk och gillar ett högt tempo samtidigt som du är noggrann och vill uppnå ett gott resultat åt din kund. Du arbetar gärna självständigt med dina reparationsarbeten men trivs med att vara del i en grupp där alla arbetar mot samma mål.

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet.


 Vill du jobba hos oss på Bjurkell Bil? Här finns en rad yrken representerade.

Du kan t.ex. jobba som mekaniker, kundmottagare, säljare, eller med administration. På den här sidan presenterar vi våra lediga jobb. Just nu har vi inga lediga jobb men Du är ändå alltid välkommen att skicka in en spontanansökan.

Kontakta Joakim Lind, Tel: 08-506 867 93.

e-post: joakim.l@bjurkellbil.se