Öppettider

Försäljning:
Måndag-Fredag 09.00 – 18.00
Lördag & Söndag 11.00 – 15.00

Service & Reservdelar: 
Måndag – Torsdag 07.00 – 17.00
Fredag 07.00 – 16.00

Låt oss kontakta dig
Vi söker en hungrig säljare till vår anläggning i Upplands Väsby!

Vi söker en hungrig säljare till vår anläggning i Upplands Väsby!
21 augusti, 2018 lmg

Är du sugen på att arbeta med försäljning i ett modernt och nytänkande bolag i bilbranschen? Vi på Bjurkell Bil vill nu utöka vårt säljteam med en viljestark och målinriktad säljare till vår fräscha anläggning i Upplands Väsby!

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som bilförsäljare på vår anläggning i Upplands Väsby kommer ditt fokus att ligga på försäljning av varumärket SEAT samt begagnat. Vid behov kan även arbete på vår anläggning i Bromma förekomma, där det även sker försäljning av varumärket Mazda. I rollen som bilförsäljare på Bjurkell Bil arbetar du självständigt med hela försäljningsprocessen – från initial kontakt med kund till leverans av bil. Försäljningen sker framförallt mot privatpersoner och du kommer att arbeta tätt tillsammans med alla delar av anläggningen för att tillsammans leverera maximal service till våra kunder. Utöver försäljning av bilar innebär rollen även försäljning av våra tillbehör, serviceavtal och finansieringslösningar, mm. Som bilförsäljare ansvarar du dessutom för fotografering och publicering av bilar på nätet. För att lyckas i ditt framåtriktade arbete har du hjälp av moderna IT-system och ett stöttande team.

Tjänsten är på heltid och du kommer att arbeta efter ett rullande schema där helgtjänstgöring ingår.

Vem är du?

För att lyckas i rollen tror vi att du är energisk, positiv och resultatfokuserad, samtidigt som du är ödmjuk, lyhörd och noggrann. Du trivs med att ha kundens behov som en självklar utgångspunkt i ditt arbete, du har känsla för service och kvalitet och siktet inställt på långsiktiga och goda relationer. Du gillar att arbeta självständigt samtidigt som du trivs med att arbeta i ett team där vi tillsammans arbetar mot samma mål och delar med oss av våra idéer och erfarenheter.

Vi ser att du som lägst har gymnasial utbildning. Det är mycket meriterande med tidigare erfarenhet inom försäljning av fordon eller kapitalvaror. Körkort är ett krav. I denna rekrytering kommer dock stor vikt att läggas vid din personlighet och med rätt inställning, driv och vilja kan du vara helt rätt kandidat för oss.

Bjurkell Bil värdesätter och arbetar mot en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald.

Vad vi kan erbjuda

  • En spännande och utmanande roll där bara du själv sätter gränser för hur långt du kan gå
  • Arbete i ett härligt, familjärt team där vi har högt i tak och aktivt pushar varandra
  • Ett modernt bolag i en utvecklingsfas där vi anser att våra anställda är vår största tillgång och ständigt är lyhörda för idéer om utveckling och förbättring
  • Utbildningar inom våra varumärken
  • Möjlighet att delta på olika typer av resor och evenemang där du får representera Bjurkell Bil

Ansökan

Låter tjänsten intressant? Sök redan nu! Intervjuer sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan inkluderat CV och personligt brev till: jobb@bjurkellbil.se!


Vid eventuella frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta vår försäljningschef, Lukas Westrebö, på lukas.w@bjurkellbil.se eller 08-50 68 67 97.