fbpx

Öppettider

Försäljning:
Måndag-Fredag 09.00 – 18.00
Lördag & Söndag 11.00 – 15.00

Service & Reservdelar: 
Måndag – Torsdag 07.00 – 17.00
Fredag 07.00 – 16.00

Låt oss kontakta dig
  Vi söker servicetekniker / mekaniker till Bromma

  Vi söker servicetekniker / mekaniker till Bromma
  12 februari, 2018 Lukas Westrebö

  Nu söker vi två servicetekniker/mekaniker till vår anläggning i Bromma!

  Huvudsakliga arbetsuppgifter
  Som bilmekaniker kommer du att ha en bred roll vilken innebär alla typer av serviceoch reparationsarbeten samt felsökningar. Rollen innebär ett tätt samarbete med våra servicerådgivare för att tillsammans skapa goda resultat och uppfylla fastställda mål. I arbetet kommer du att arbeta med de senaste datoriserade programmen för Mazda och SEAT.

  Kvalifikationer
  För att kvalificera till tjänsten ser vi att du har fordonsteknisk utbildning, motsvarande lägst gymnasienivå. Vi önskar att du har några års erfarenhet av mekaniskt arbete med personbilar. Du bör ha goda kunskaper inom yrket för att kunna erbjuda våra kunder den bästa reparationslösningen. Det är dessutom meriterande om du har erfarenhet av våra varumärken Mazda och SEAT. Vi ser att du behärskar både svenska och engelska både i tal och skrift, för att bland annat kunna läsa manualer samt assistera bolagets verkstadskunder. Ytterligare en förutsättning för arbetet är att du har god datavana, vilket vi värdesätter högt.

  B-körkort är ett krav.

  Personliga egenskaper
  Som person är du positiv och trivs med att ha kundens behov som en självklar utgångspunkt i ditt arbete. Du har känsla för service och kvalitét samt siktet inställt på långsiktiga och goda relationer. Vi tror att du är energisk och gillar ett högt tempo samtidigt som du är noggrann och vill uppnå ett gott resultat. Du arbetar gärna självständigt med dina reparationsarbeten men trivs med att vara del i en grupp där alla arbetar mot samma mål.

  I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet.

  Bjurkell Bil värdesätter och arbetar mot en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald.

  Ansökan
  Låter tjänsten intressant? Vi ser fram emot din ansökan inkluderat CV och personligt brev till: jobb@bjurkellbil.se!

  Vid eventuella frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta vår verkstadschef, Tommy Bjurström på tommy.b@bjurkellbil.se.