fbpx

Nya Mazda MX-30 hos Bjurkell Bil i Bromma

Nya Mazda MX-30 hos Bjurkell Bil i Bromma
23 oktober, 2021 lmg

Mazda MX-30 2022 Privatleasing från 2495 :- / månad

Vill du också bli ägare till Mazda MX-30?

Vi har designat vår elbil efter dina vardagsbehov. Stig in i en rymlig kabin med en snygg interiör av skräddarsydda, hållbara material. Upplev Mazdas unika köregenskaper och stabilitet. Kör enkelt överallt varje dag – till arbetet, hemmet, vänner och träningen. En SUV designad för dig.

Nu har du möjligheten!

Nu finns nya 2022 års modeller att lägga sina händer på! Vill du också sticka ut? Bra beställ då denna otroligt fina bil. Visste du också att bilen har återvunna material val med exempelvis kork & återvunnen plast i interiören.

Fördelar med El-bil

Den första 1 juli 2018 infördes supermiljöbilspremien för bilar med låga utsläpp. För elbilar, med noll-utsläpp, är den statliga bonusen för närvarande 70 000 kr. Vänligen se Transportstyrelsens hemsida för aktuell information. Fler fördelar med denna bil är att du kan styra både klimatanläggningen via din mobil så du både kan få kallt på sommaren och varmt på vintern med hjälp av en app på din telefon, smart va?

Leveranstid?

Med rådande komponentbrist så står såklart vi med samma utmaningar som alla andra branscher. Hur påverkar då detta leveranstiderna? Jo det innebär att det tar cirka 6-9 månader från att du beställer tills att bilen kan levereras. I skrivande stund så har vi såklart beställt hem några bilar till vårt egna lager där du kan få bil redan till våren. På så sätt kan du rulla ut din helt nya Mazda MX-30 på sommardäcken i den fina vårsolen, hur trevligt låter inte det?

Vad är då priset? 

Sky utförande: Från 432.900 :-
Cosmo utförande: Från 462.900 :-

OBS glöm inte att båda bilarna omfattas av det statliga stödet på 70.000 :- som erhålls efter cirka 6-9 månader.