Upptäck helt nya Mazda CX-60

Upptäck helt nya Mazda CX-60
21 april, 2022 lmg

Mazdas nya flaggskep Mazda CX-60

Mazda CX-60 är Mazdas nya flaggskepp i SUV-segmentet. Den här bilen är verkligen något alldeles extra. Med sin eleganta design och avancerade teknologi är Mazda CX-60 en bil som sticker ut i mängden.


Passa på innan prishöjningen, orderkampanj!

Köp fr. 469.900 kr 517.900 kr

Just nu har Mazda en riktigt bra kampanj på Mazda CX-60. Passa på att göra en provkörning och upptäck vad som gör den här bilen så speciell. Kampanjen innebär att du kan få ett riktigt bra pris på din nya Mazda CX-60. Så om du är på jakt efter en bil som har allt du kan tänka dig och mer därtill, är det här rätt tillfälle att slå till.

Kampanjen gäller vid beställning innan 2023-10-31


Galleri


Mazda CX-60 som bil

🚗 Fyrhjulsdrift
🐎 327 HK
🔋 17,8 kWh Batteri / upp till 63km på en laddning
💪 2500 kg i dragvikt

Mazda CX-60 är en bil som har allt du kan önska dig. Den är rymlig och bekväm, vilket gör att den passar perfekt för både korta och långa resor. Dessutom är den full av avancerad teknologi som gör din körning så mycket enklare och säkrare.

En av de saker som verkligen sticker ut med Mazda CX-60 är dess design. Bilens eleganta linjer och snygga detaljer gör den till en riktig ögonfröjd. Och när du väl kliver in i bilen, kommer du att upptäcka att allt är utformat för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen.

Mazda CX-60 är också utrustad med Mazdas senaste teknologi, vilket betyder att den är både kraftfull och bränsleeffektiv. Och med den avancerade säkerhetsteknologin kan du känna dig trygg och säker när du kör bilen.

Så om du är på jakt efter en bil som verkligen sticker ut i mängden, är Mazda CX-60 definitivt värd att ta en närmare titt på. Och med den här kampanjen har du möjlighet att köpa den till ett riktigt bra pris. Så varför inte boka en provkörning och upptäcka allt som Mazda CX-60 har att erbjuda?