Upptäck helt nya Mazda MX-30 REV hos Bjurkell Bil i Bromma

Upptäck helt nya Mazda MX-30 REV hos Bjurkell Bil i Bromma
15/02/2024 lmg

Konstruerad för en elektrisk körupplevelse

Kampanjpris från 385.900:- ord pris 415.900:-

Helt elektrisk körkänsla

Elmotorn på 170 hk driver hjulen för en helt elektrisk körkänsla. Wankelmotorn är monterad med en generator och har en 50-litersbränsletank och fungerar uteslutande som kraftgenerator för att ladda batteriet nästan vibrationsfritt medan du kör. Det utökar räckvidden och leder till enbart 21 gram i CO2-utsläpp per kilometer (enligt WLTP vid blandad körning).

Laddning

Mazda MX-30 R-EV har stöd för snabbladdning (CCS) på upp till 37 kW alternativt laddning från vanliga laddbox på max 11 kW via 3-fas ombordladdaren. Bränsletanken på 50 liter för Wankelmotorn ger en ordentlig extra räckvidd som back-up. Då fungerar bilen som en laddhybrid med inbyggd laddstation! Vissa modeller har till och med ett 1 500 W uttag för vanlig stickkontakt i bagageutrymmet för extra flexibilitet.

Med regelbunden laddning täcker den helt elektriska räckvidden på 85 kilometer dina dagliga körbehov, medan Wankelmotorn utökar den totala räckvidden upp till 680 kilometer vid längre sträckor.

Perfekta allt-i-ett-lösningen

Mazda MX-30 R-EV täcker de flestas vardagsbehov med 85 km elektrisk räckvidd. När det behövs, till exempel för längre resor eller när du inte haft möjlighet att ladda, är bensinmotorn redo att ladda batteriet och förlänga den elektriska körningen, vilket gör bilen till den perfekta allt-i-ett-lösningen.