Upptäck nya Mazda CX-30, Kampanj fr 304.900:-

Upptäck nya Mazda CX-30, Kampanj fr 304.900:-
09/04/2024 lmg

Upptäck det perfekta sättet att ta dig framåt med Mazda CX-30 – en bil som kombinerar fantastisk design, premiumkänsla och enastående kvalitet.

Just nu lagerkampanj på Mazda CX-30 2.0 150hk Automat Mildhybrid.

Pris från 304.900:- ord pris 316.300


Välkommen till en värld där körglädje och elegans förenas för att ge dig en upplevelse utöver det vanliga.

Med sin moderna och sofistikerade design fångar Mazda CX-30 uppmärksamheten vart den än rullar. De slående linjerna och den eleganta fronten skapar en distinkt och snygg bil som imponerar från alla vinklar. Varje detalj är genomtänkt och skapad för att framhäva bilens exklusiva utseende och ge dig en känsla av stolthet varje gång du kliver in.

En av alla fördelar med att välja Mazda är deras branschledande garanti. Med upp till 10 års garanti kan du känna dig trygg och säker med ditt val. Mazda strävar alltid efter att erbjuda pålitlighet och långvarighet, vilket gör att du kan njuta av din CX-30 utan bekymmer under många år framöver.

Mazda CX-30 en oslagbar kombination av design, premiumkänsla, kvalitet och pålitlighet. Varje körtur blir en njutning, varje resa blir ett äventyr. Upplev skillnaden själv genom att boka en provkörning och låt Mazda CX-30 ta dig med på en oförglömlig resa. Välkommen till en värld av körglädje och elegans – Välkommen till Bjurkell Bil

 

*Kampanjen gäller utvalda lagerbilar