fbpx

Öppettider

Försäljning:
Måndag-Fredag 09.00 – 18.00
Lördag & Söndag 11.00 – 15.00

Service & Reservdelar: 
Måndag – Torsdag 07.00 – 17.00
Fredag 07.00 – 16.00

Låt oss kontakta dig
  Seat Leon Laddhybrid finns nu för beställning – äntligen är den här!

  Seat Leon Laddhybrid finns nu för beställning – äntligen är den här!
  31 augusti, 2020 lmg
  seat leon e-hybrid 2020 bjurkell bil

  Seat Leon e-Hybrid

  Mer plats. Längre räckvidd. Nya SEAT Leon Sportstourer e-Hybrid kan drivas av 100% el och byter bara till bensin när batteriet behöver laddas.

  Nya SEAT Leon Sportstourer e-Hybrid är mer än en vanlig hybridbil. Som de flesta hybrider laddar den batteriet automatiskt. Men det är en plug-in-modell också.

  Det innebär att den först och främst använder elmotor, och utnyttjar endast bensinmotorn för extra kraft. För att ladda ansluter du laddsladden till elnätet.

  Med denna avancerade teknik kan nya SEAT Leon Sportstourer e-Hybrid nå en räckvidd som är längre än en för en ren hybrid eller elektrisk version. Tack vare bilens elmotor är det lätt att köra utan några utsläpp.

  Prestanda

  Plug-in-elmotorn på 85 kW arbetar tillsammans med en 1,4-liters TSI-motor för att nå en systemeffekt på 204 hk / 150 kW. Två motorer. Starkare tillsammans.


  Räckvidd

  Nya SEAT Leon Sportstourer e-Hybrid tar dig dit du vill. Välj elläge för en rutt upp till 60 km* eller välj både el- och bensinmotor för en räckvidd på hela 800 km.


  Självladdning

  Bromsa så kommer du längre. Genom energiåtervinning vid bromsning laddas batteriet och ger dig mer effekt ute på vägarna.