Varför Mazda CX-60 är den perfekta tjänstebilen för ditt företag

Varför Mazda CX-60 är den perfekta tjänstebilen för ditt företag
29/02/2024 lmg

Mazda CX-60 som din nya tjänstebil

Är du på jakt efter den perfekta tjänstebilen som kombinerar prestanda, komfort och miljövänlig teknologi? Då behöver du inte leta längre än Mazda CX-60. Med sin innovativa design, mångsidighet och kraftfulla prestanda är CX-60 den ultimata bilen för företag som värdesätter både effektivitet och körglädje.

Innovativ design och avancerad teknologi

Mazda CX-60 är resultatet av över 100 års banbrytande design och japanskt hantverk. Den är utvecklad av Mazdas egna designmästare och erbjuder en intuitiv och kraftfull körupplevelse. Med avancerad teknologi och innovativa funktioner är CX-60 en bil som imponerar både på och utanför vägen.

Mångsidighet för alla dina affärsbehov

Oavsett om du behöver en pålitlig pendelbil för daglig användning eller en kraftfull dragbil för företagsändamål, så är Mazda CX-60 det perfekta valet. Med en imponerande räckvidd på upp till 63 km på ren el och en dragvikt på 2500 kg, är CX-60 redo för alla dina affärsäventyr.

Miljövänlig laddhybridteknologi

Som en laddhybridbil erbjuder Mazda CX-60 en rad fördelar för både företaget och miljön. Med upp till 63 km räckvidd på ren el, minskade bränslekostnader och lägre klimatutsläpp, är CX-60 ett miljövänligt alternativ för företag som strävar efter att minska sin miljöpåverkan.

Lågt förmånsvärde

mazda cx-60 stockholm

En annan fördel med Mazda CX-60 är det låga förmånsvärdet jämfört med andra bilar i samma segment.

Nedan följer en jämförelse av förmånsvärden för olika bilmodeller ( laddhybrid):

Bil

Förmånsvärde

Mazda CX-60 5 914 kr
Toyota Rav4 6 731 kr
Volvo XC-60 7 549 kr
Audi Q5 8 338 kr

Med endast 5 662 kr i förmånsvärde är Mazda CX-60 ett kostnadseffektivt alternativ för företag som vill maximera sina fordonskostnader.

Sveriges längsta bilgaranti

Mazda CX-60 kommer också med Sveriges längsta bilgaranti, vilket ger ytterligare trygghet för företaget. Med en utökad garanti på 10 år skyddas bilen mot oväntade reparationskostnader av viktiga komponenter i ytterligare 7 år efter att nybilsgarantin löpt ut (eller upp till 150 000 kilometer).

Avancerade komfort- och säkerhetsfunktioner

CX-60 är inte bara en kraftfull och mångsidig bil, den erbjuder också överlägsen komfort och avancerade säkerhetsfunktioner. Med innovativa inställningsmöjligheter som anpassar sig automatiskt efter förarens preferenser och avancerade säkerhetstekniker som i-Activ AWD, är CX-60 en bil som ger både trygghet och komfort på vägen.

Sömlös anslutning och digitala funktioner

Mazda CX-60 är inte bara en bil – den är också en mobil arbetsplats och underhållningscenter på hjul. Med avancerade digitala funktioner som trådlös laddning av mobiltelefoner, Apple CarPlay och Android Auto, samt fjärrstyrning av klimatanläggning och dörrlås via MyMazda-appen, är CX-60 utrustad med allt du behöver för en produktiv och ansluten arbetsdag.

Sammanfattningsvis är Mazda CX-60 den perfekta tjänstebilen för företag som värdesätter prestanda, komfort och miljövänlig teknologi. Besök oss idag och upptäck själv varför CX-60 är det perfekta valet!

Skaffa din företagsbil genom leasing

Att välja leasing för din företagsbil är en smart finansieringslösning, speciellt med tanke på fördelarna med momsreglerna. Genom att välja leasing kan du dra av hälften av momsen från din månadskostnad. Dock kan möjligheterna till och storleken på momsbefrielsen variera beroende på bransch.

Om den leasade bilen används privat (mer än 100 mil per år) räknas det som en förmån och blir föremål för beskattning. Skatten dras från lönen och baseras på bilens förmånsvärde. Genom att välja en miljövänligare modell, som el- eller hybridbilar, kan du få rabatterad skatt. Det finns två huvudsakliga former av leasingavtal idag: finansiell och operationell leasing.

Finansiell leasing

Med finansiell leasing sträcker sig avtalet vanligtvis över 12 till 36 månader och inkluderar ett restvärde. Som leasingtagare har du möjlighet att köpa loss bilen till det överenskomna restvärdet efter avtalstiden. Restvärdet kan anpassas efter faktorer som månatlig betalning, användning, körsträcka, modell och förväntat framtida värde.

Vi hjälper dig att fastställa det optimala restvärdet utifrån din specifika situation. Det är viktigt att ta hänsyn till bilens förväntade användning för att säkerställa att leasingavtalet passar dina behov. Vid finansiell leasing ligger det ekonomiska ansvaret hos dig som leasingtagare, och du ansvarar för service och reparationer (vilket är 100% avdragsgillt).

Fördelarna med finansiell leasing inkluderar att bilen inte belastar företagets balansräkning och att det vanligtvis ger möjlighet till 50% momsavdrag.

Operationell leasing

Operationell leasing är när det uthyrande bolaget tar det övergripande ansvaret för bilen. Denna typ av leasing är vanligare på privatmarknaden, känd som privatleasing, men erbjuds också till företagskunder.

I operationell leasing ingår inget restvärde, istället måste bilen återlämnas i ett fördefinierat skick, exempelvis en viss körsträcka. Om bilens skick är sämre än överenskommet eller om körsträckan överskrids, ansvarar leasingtagaren för eventuella extra kostnader.

Vanligtvis täcker operationell leasing alla kostnader förutom bränsle. Detta resulterar i högre månadsavgifter, men ger en tydlig överblick över kostnaderna och kräver mindre administrativt arbete.