Omdöme

  • En enkel och smidig bilaffär! Vi köpte en begagnad bil; dom gjorde storservice och fixade till den i större utsträckning än vi förväntat oss när vi skrev på. Köper gärna bil där igen

    Johan Mörck
  • ”Måste vara en av de bättre bilfirmor jag någonsin besökt, trevlig personal som gör allt för att du ska känna dig trygg och bekväm med ditt köp. Rekommenderar denna bilhandlare!”

    Sacke
  • Vi kom och besökte en trevlig bilhall. En kunnig och trevlig personal och det vart en Ny bil. Kan varmt rekommendera denna bilhall och säljare . Kunnig Björn som satt nycklarna i handen på mig och sa ta en provtur och jag vart frälst direkt den bilen vart min.

    Ode Lindblad

Tyck till!

Hos oss på Bjurkell Bil ligger kunden alltid i fokus. För att vi ska ha möjlighet att förbättra vårt dagliga arbete är det viktigt att du som kund lämnar synpunkter på det som vi gör bra och det som vi kan förbättra! Du har självklart möjlighet att lämna dina synpunkter anonymt, men det underlättar för oss om du anger namn och kontaktinformation så att vi enklare kan utvärdera och följa upp eventuella händelser.

Skriv omdöme