Personbilstekniker, Bjurkell Bil Bromma

Personbilstekniker, Bjurkell Bil Bromma

Vi söker en servicetekniker / mekaniker till vår verkstad i Bromma. 

Bjurkell Bil är en auktoriserad SEAT återförsäljare som har arbetat med SEAT under många år. Under 2017 expanderar även verksamheten med en helt ny anläggning i Upplands Väsby.

Nu behöver vi förstärka vår anläggning i Bromma så ta chansen och sök tjänsten om du vill bli en del av oss på Bjurkell Bil.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som bilmekaniker utför du alla typer av service-och reparationsarbeten samt felsökning. Du arbetar med de senaste datoriserade programmen för SEAT. I arbetet samverkar du med verkstadschef och bildelsavdelningen för att skapa goda resultat och uppfylla fastställda mål.

Kvalifikationer
För att arbeta som fordonstekniker vill vi att du har fordonsteknisk utbildning motsvarande lägst gymnasienivå. Vi ser att du har några års erfarenhet, gärna inom Volkswagen gruppens bilmodeller. Du bör ha goda kunskaper inom yrket för att kunna erbjuda våra kunder den bästa reparationslösningen. Du bör behärska svenska och engelska mycket väl både i tal och skrift, för att bland annat kunna läsa manualer, hjälpa kunder med felsökning m.m. Ytterligare en förutsättning för arbetet är att du har god datavana, vilket vi värdesätter högt B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper
Som person är du positiv och trivs med att ha kundens behov som en självklar utgångspunkt i ditt arbete. Du har känsla för service och kvalitet och siktet inställt på långsiktiga och goda relationer till både interna och externa kunder. Vi tror att du är energisk och gillar ett högt tempo samtidigt som du är noggrann och vill uppnå ett gott resultat åt din kund. Du arbetar gärna självständigt med dina reparationsarbeten men trivs med att vara del i en grupp där alla arbetar mot samma mål.

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet.

Ansökan
Om detta känns rätt för dig så är du välkommen att söka tjänsten genom att maila verkstadschef Tommy Bjurström

tommy.b@bjurkellbil.se

Kontaktperson
Tommy Bjurström 08-56486713