Servicerådgivare, Bjurkell Bil Upplands Väsby

Servicerådgivare, Bjurkell Bil Upplands Väsby

Vi söker en servicerådgivare till vår nya verkstad i Upplands Väsby.

Bjurkell Bil är en auktoriserad SEAT återförsäljare som har arbetat med SEAT under många år i Bromma. Nu expanderar vi och öppnar en ny försäljningsanläggning samt verkstad i nybyggda lokaler i Upplands Väsby.

Ta chansen och bli en del av oss på Bjurkell Bil i våran nya moderna verkstad.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som servicerådgivare arbetar du i ett team där huvudsakliga arbetsuppgifter är att serva våra kunder på bästa sätt. Du kommer att boka in kunder, ta emot och lämna ut bilar. Du kommer även att prissätta arbeten och bedöma garantier. I arbetet samverkar du med verkstadschef och bildelsavdelningen för att skapa goda resultat och uppfylla fastställda mål.

Kvalifikationer
För att arbeta servicerådgivare vill vi att du har utbildning motsvarande lägst gymnasienivå. Vi ser att du har några års erfarenhet inom serviceområdet, gärna inom Volkswagen gruppen. Du bör ha goda kunskaper inom yrket för att kunna erbjuda våra kunder den bästa servicen. Du bör behärska svenska och engelska mycket väl både i tal och skrift. Vi ser gärna att du har erfarenhet med att arbeta i våra program Elsa, Saga, Etka, Cabas och Winassist. B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper
Som person är du positiv och trivs med att ha kundens behov som en självklar utgångspunkt i ditt arbete. Du har känsla för service och kvalitet och siktet inställt på långsiktiga och goda relationer till både interna och externa kunder. Vi tror att du är energisk och gillar ett högt tempo samtidigt som du är noggrann och vill uppnå ett gott resultat åt din kund. Du arbetar både självständigt och har lätt för att samarbeta med dina medarbetare och trivs med att vara del i en grupp där alla arbetar mot samma mål.

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet.

Ansökan
Om detta känns rätt för dig så är du välkommen att söka tjänsten genom att maila verkstadschef Tommy Bjurström

tommy.b@bjurkellbil.se

Kontaktperson
Tommy Bjurström 08-56486713