Boka tid SEAT

Din SEATs service genom tiderna.

SEAT Originalservice

SEAT Originalservice är det smarta sättet att bevara din SEATS höga kvalitet. Vid behov uppdaterar vi även bilens programvara. Dessutom förlängs SEAT Service® Mobility automatiskt – hjälper dig på plats om du råkar ut för ett driftsstopp.

SEAT Originalservice 4+

SEAT Originalservice med lite lägre pris för din bil som är 4 år eller äldre. Vid behov uppdaterar vi även bilens programvara. SEAT Service® Mobility automatiskt – mobilitetsgarantin som hjälper dig på plats om du råkar ut för ett driftsstopp.

SEAT Originalservice 8+

SEAT Originalservice, men med ytterligare lite lägre pris för din bil som är 8 år eller äldre. Vid behov uppdaterar vi även bilens programvara. SEAT Mobilitetsgaranti förlängs automatiskt.

SEAT Basservice

För dig som har en SEAT som är 8 år eller äldre finns även SEAT Basservice. Samma detaljomsorg och SEAT originalkvalitet men med färre åtgärdspunkter och till ett fast pris: 1995 kr. Vid behov uppdaterar vi även bilens programvara. Vägassistans i 12 månader ingår.

Boka tid SEAT Service i Bromma

Boka tid här

SEAT Tillbehör

Att ta hand om och vårda bilen är en bra idé. Både för upplevelsen av en ren och polerad bil med lite av nybilskänsla, och för att det lönar sig att bilen mår bra och är i trim.

Läs mer om SEAT Tillbehör